Målare Falun omslagsbild

Vi är en skicklig och personlig målare i Falun

Vi på Målare Falun garanterar ett hantverk från våra målare av absolut högsta kvalitet. Vi bemöter våra kunder i hela Dalarna på ett personligt och trevligt sätt. Är du ute efter en kompetent målare som är fokuserad på kvalité och fina slutresultat så har du kommit rätt! Skriv in till oss genom formulären på hemsidan för snabbast återkoppling!

Kontakta oss!

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation & offert till ditt kommande måleriprojekt!

Målare Falun hjälper privatpersoner, bostadsrättföreningar & företag med måleritjänster i Dalarna. Boka en gratis konsultation nedan och få en gratis offert! 

Målare Falun kan garantera kvalité i varje penseldrag - kontakta oss så kan vi berätta mer!

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Målare Falun, våra målare är väldigt trevliga och kan det mesta inom målning! Vi jobbar framförallt i Falun men gör även jobb i hela Dalarna. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättföreningar och företag med målerijobb. Så funderar du vart du ska hitta en duktigt målare så har du kommit helt rätt! Våra duktiga och trevliga målare står för kvalité och fina slutresultat. 

Målare Falun, Måleri Falun, Måleriföretag Falun bild

Måla om hus i Falun – Kostnad & Information

Det är inte konstigt att många villaägare drömmer om att måla om huset, fasaden är trots allt det första man observerar vid ankomst till ett hus. Men många villaägare undrar var de ska börja och vilka de ska anlita. För att göra processen enkel kan du här läsa en kort guide för målare Falun.

Vanliga misstag när du anlitar målare i Dalarna

Att anlita en målare i Dalarna kan låta som en enkel uppgift, men om du inte redan har en målare som du är nöjd med kan processen ändå bli rätt svår. Det är mycket som du måste ha i åtanke när du väljer vilket måleriföretag i Falun som du ska använda dig av.

Målare Falun, Måleri Falun, Måleriföretag Falun bild
Målare Falun, Måleri Falun, Måleriföretag Falun bild

Våtrumsmålning - Tips & Råd från kunnigt måleriföretag i Falun

Att måla om kan kännas spännande för det är en chans att få sitt hem att kännas nytt och fräscht. Våtrumsmålning kan förvandla ett gammalt badrum till något mer modernt utan att du behöver renovera hela badrummet. 

Vi erbjuder följande måleritjänster i Falun

Målare Falun erbjuder måleritjänster både invändigt och utvändigt. Våra målare kan våtrumsmålning, tapetsering, plåtmålning av tak, fasadmålning och mycket mycket mer!  Skriv in till oss så kan vi berätta mer!

Läs mer om våra tjänster
Invändig målning
Invändig målning

Invändig målning är ett projekt som...

Läs mer här

Utvändig målning
Utvändig målning

Det finns många fördelar med att an...

Läs mer här

Tapetsering
Tapetsering

Vi på Målare Falun utför även tapet...

Läs mer här

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation & offert till ditt kommande måleriprojekt!

Kontakta oss!

Kostnadsfri konsultation & offert till ditt kommande målerijobb!

Vi på Målare Falun erbjuder kostnadsfri konsultation till ert kommande målerijobb i Dalarnas län. Våra kunniga och kompetenta Målare går mer än gärna igenom ert kommande måleriprojekt för att kunna lämna feedback, förslag och offert direkt på plats.