Så genomför vi tapetsering i Falun

När det är dags att utföra en tapetsering i Falun kan det vara tryggt att anlita en professionell målare som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att det utförda arbetet ska få ett förstklassigt resultat och ha en lång livslängd. Här kan du läsa om hur vi utför en tapetsering.

Tapeter har ofta en lång livslängd om man valt neutrala tapeter. Om man däremot har valt tapeter utifrån trender och moderiktiga färger kommer de med tiden att kännas omoderna. Oavsett om dina tapeter är slitna eller omoderna kan vi hos Måleri Blåklockan bistå dig vid din tapetsering. Vi är ett måleriföretag som har yrkesutbildade och skickliga målare i Falun som vet hur arbetet ska utföras för att uppnå ett förstklassigt resultat. Om du vill få hjälp med din tapetsering i Falun kan du kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med att tapetsera.

 

Så här utför vårt måleriföretag tapetsering i Falun

Vårt första steg är att vi lyssnar på dina önskemål när det kommer till val av tapeter samtidigt som vi också kan bidra med rådgivning kring din tapetsering. Ibland kan det vara så att vissa tapetsorter passar mindre bra och då kan vi hjälpa dig att hitta likvärdiga alternativ som är bättre lämpade för det rum som de ska sättas upp i.

 

Förarbete vid tapetsering i Falun

Att man utför ett bra förarbete är avgörande för om man ska få ett bra slutresultat. I förarbetet ingår bland annat att ta loss lös tapet, spackla igen hål, tapetskarvar och eventuella sprickor. Slipning utförs på hela ytan tills den är slät och jämn så att de nya tapeterna får ett bra fäste på underlaget. För vissa tapetsorter kan det krävas att hela den gamla tapeten behöver tas bort eller att man behöver grundmåla den gamla tapeten för att den inte ska skina igenom den nya tapeten.

 

Tapetsering

När förarbetet är klart och underlaget är utjämnat, lagat och torrt kan vi påbörja tapetseringsarbetet. Våra målare i Falun är experter på mönsterpassning och att få snygga vinklar i hörn. Självklart kommer vi att se till att tapeten är helt slät utan några bubblor eller andra fula skavanker. Efter en avslutad tapetsering rengör vi sedan behandlade rum och städar efter oss.

 

Anlita oss för din tapetsering i Falun

Måleri Blåklockan är en målerifirma som utför tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. När du vill få tapetserat hemma kan du anlita våra duktiga målare i Falun för din tapetsering. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs på rätt sätt men högsta kvalitet och med längsta möjliga livslängd. Du kan använda formuläret på vår hemsida då du vill boka ett kostnadsfritt möte för att diskutera din tapetsering. Därefter kan vi lämna ett rättvist pris för ditt projekt, utan några förpliktelser. Klicka dig vidare på denna hemsida för att få mer information om oss och vem våra tjänster är anpassade för.

Kontakta oss när du behöver hjälp att måla om

Ska du måla- eller tapetsera om och känner att det vore skönt om du slapp göra det själv? Då är det oss du ska kontakta. Våra målare i Falun ser till att ditt projekt sker utan krångel. Kontakta oss så berättar vi mer!