Så löser våra målare i Falun din tapetsering

Vårt måleri i Falun hjälper dig som är i behov av tapetsering i din fastighet. När du lämnar din tapetsering i våra händer kan du vara säker på att du får ett professionellt utfört arbete till ett attraktivt pris.

Välkommen till din lokala målare i Falun! Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF: er med tapetsering i Dalarnas län. Vi är ett måleriföretag med stor passion för det vi gör. Våra medarbetare har lång erfarenhet och stor kunnighet inom tapetsering. När du väljer oss kan  du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete utan dolda kostnader. Med ett öga för detaljer har vi koll på hur en tapetsering ska utföras för att öka trivseln i din fastighet! 


Ditt måleri i Falun hjälper dig med tapetsering  

Har du bestämt dig för att tapetsera om? Grattis till ett bra val! Att tapetsera om är ett enkelt, roligt och prisvärt sätt att fräscha upp och förnya ett rum på. Våra målare i Falun kan hjälpa dig med allt från att tapetsera en fondvägg till att tapetsera ett eller flera rum i din fastighet – inget projekt är för stort eller för litet för vårt måleri! 


Att tapetsera är en konst som kräver noggrann förberedelse för att få ett snyggt och hållbart  slutresultat. När du anlitar våra erfarna målare i Falun kan du vara säker på att tapetseringen  blir utförd enligt konstens alla regler. Vi utför alltid ett noggrant förarbete innan tapetseringen påbörjas för bästa möjliga resultat. Det är till exempel viktigt att underlaget är jämnt och torrt, och därför kan man behöva slipa och spackla för att utgångsläget ska vara optimalt. När förarbetet är utfört kan våra målare sätta igång med att tapetsera. Tack vare vår långa erfarenhet arbetar vi mycket tidseffektivt utan att för den sakens skull behöva tumma på kvaliteten. Vi arbetar oavkortat med produkter av högsta standard och vet vad som krävs för att en tapetsering ska bli lyckad. Med oss kan du känna dig trygg och säker att du får engagerade och skickliga hantverkare som är måna om att du ska känna dig nöjd med din tapetsering från start till färdigt slutresultat. Läs mer om våra tjänster här.


Minska kostnaden för ditt projekt med ROT-avdrag 

När du som privatperson anlitar oss har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. ROT-avdraget är en skattereduktion på 30 procent av den andel av beloppet som utgör arbetskostnaden för ditt projekt. Numera görs denna skattereduktion på en gång när du faktureras – du får alltså denna prisreduktion automatiskt på din faktura. Läs mer om hur ROT-avdraget fungerar här.


Våra skickliga målare i Falun hjälper dig att hitta rätt tapet 

Oavsett om du har en tydlig bild av hur du vill att slutresultatet ska se ut eller om du känner att du behöver mer guidning i ditt val av tapeter finns våra erfarna målare i Falun till hands för att ge tips och råd. Vi bollar gärna idéer och har kompetensen som krävs för att se till att slutresultatet av tapetseringen överträffar dina förväntningar. Vår vision är att vår erfarenhet och kunskap inom måleri och tapetsering ska ge ditt hem det lilla extra. Vi kan guida dig igenom allt från vilken färg och nyans du kan välja om du vill skapa mer harmoni i sovrummet, till vilka färger och mönster som ger rummet intrycket av att vara större.  


Det finns mängder av färger och stilar att välja på – du kan till exempel satsa på en fondvägg, mönstrade tapeter eller helt enkelt välja tapeter i din favoritfärg. Möjligheterna är oändliga! Vi utgår alltid från just din fastighets förutsättningar vad gäller exempelvis planlösning och ljusinsläpp när vi guidar dig i ditt tapetval.  

Är du intresserad av att förnya din bostad eller ditt kontor med tapetsering? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss när du behöver hjälp att måla om

Ska du måla- eller tapetsera om och känner att det vore skönt om du slapp göra det själv? Då är det oss du ska kontakta. Våra målare i Falun ser till att ditt projekt sker utan krångel. Kontakta oss så berättar vi mer!