Välkommen till Måleri Blåklockan

Välkommen till Måleri Blåklockan

Vi är ett måleriföretag med utgångspunkt i Falun. Våra målare utför arbeten i hela Dalarna och med en stor yrkesstolthet levererar vi alltid resultat du blir nöjd med!


Måleri Blåklockan - dina lokala målare i Falun

Vi har duktiga målare med gedigen kompetens som utför alla typer av måleri- och tapetseringstjänster. Det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet projekt eller om det är ute eller inne. Vi löser det åt dig. 
 Vi utför olika typer av måleritjänster i Dalarna åt privatpersoner, BRF:er & företag.

För oss har det alltid varit viktigt att utföra arbeten som vi kan vara stolta över och som håller under en lång tid. När vi tar oss an ditt uppdrag så lägger vi stor vikt vid att förstå dina behov och önskemål. Detta för att vi ska kunna leverera ett resultat som du blir nöjd med!

Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi komma hem till dig och se över ditt kommande projekt. Vi kan också berätta mer om våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med. Vi ser fram emot att höra av från dig! 


Kontakta oss när du behöver hjälp att måla om

Ska du måla- eller tapetsera om och känner att det vore skönt om du slapp göra det själv? Då är det oss du ska kontakta. Våra målare i Falun ser till att ditt projekt sker utan krångel. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss när du behöver hjälp att måla om

Kontakta oss