Utvändig målning

Utvändig målning

Om du har eget hus behöver du vanligtvis måla om ditt hus med ett intervall på 10-12 år, ibland oftare beroende på var fastigheten ligger belägen och vilken färg du använt tidigare. Att måla om huset innebär inte bara att huset får ett snyggare utseende utan även att fasaden får ett skydd mot väder och vind. Därför är det viktigt att man utför ett bra grundarbete som bland annat att ta bort alger, åtgärda röta i träpanelen och skrapar bort gammal färg. Vill du få hjälp med att måla om huset kan du kontakta oss på Måleri Blåklockan, vi är ett måleriföretag i Falun som utför alla typer av utvändig målning.

 

Våra målare i Falun kan bistå dig vid utvändig målning

Vi som arbetar hos Måleri Blåklockan är yrkesutbildade målare i Falun som varit verksamma inom branschen under många år och som utför arbetet enligt gällande branschregler. Det innebär att vi har en gedigen kunskap inom området som gör att du kan vara säker på att få arbetet utfört med högsta kvalité. Vi kan även hjälpa dig med att måla om ditt plåttak, måla ditt förråd, garage eller fönster. 


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfritt platsbesök & offert till ditt kommande måleriprojekt!

Måleri Blåklockan i Falun hjälper privatpersoner, bostadsrättföreningar & företag med måleritjänster i Dalarna. Boka ett gratis platsbesök nedan och få en gratis offert - helt utan köpkrav!